bebelog

Saturday, February 21, 2009


Cuma akşamı Duru'nun halası Gün ve Martin geldiler, oyun oynamaya... Beraberlerinde dev bir yapboz getirmişler. 3x1.5m kadar büyüklükte, 252 parçadan oluşan bir dünya haritası... Babayla anne dışarıya çıktılar, filme gittiler (He's not that into you, 'chick movie' ama güzeldi valla...), Duru'lar da hep birlikte yapbozu bitirmişler. Biz geldiğimizde Duru ayaktaydı, bulmacanın son parçaları tamamlanıyordu.

Halen odada yerde duruyor. Bugün biraz hastacaydık, hafif ateşli, evde kaldık. Yapboz bebekler için çok güzel bir buz pisti oldu, çorapla üzerinde kayılıyor da...

Akşam ayrıca her beraber Carcasonne oynamışlar. İki hafta önce Martin ve Gün'den öğrenmiştik oyunu, o zamandan beri heyecanla oynuyoruz. Dün akşam, oyun uzayınca sıkılsa da, Duru da oynamış.

Bugün akşam yemeğine kadar içerdeydik. Neredeyse oynamadığımız oyun kalmadı. Akşam yemeği için uWink'e gittik. Hem yedik, hem oyun oynadık. Duru beğendi tabii bu restoranı; her masada iki tane ekran var. Hem yemek ısmarlanıyor, hem de yemeği beklerken oyunlar oynanıyor vs.

Labels:



Home